Wonen

Meubelwinkels in Zeeland

Verspreid over de provincie zijn er een aantal meubelwinkels in Zeeland die veel bezoekers trekken. Morres en Poortvliet zijn twee specialisten met een groot aanbod van meubels en aanverwante zaken.

Meubelwinkel Morres – Hulst

Morres in Hulst is een andere grote speler in de Zeeuwse woonwinkelwereld. Met meer dan 40.000 m² is het winkelgebied indrukwekkend, en het biedt een breed scala aan meubels en decoratieve objecten. Morres onderscheidt zich door haar familievriendelijke aanpak, met een speelruimte voor kinderen en een café waar klanten kunnen ontspannen tijdens het winkelen.

Woonboulevard Poortvliet

Met meer dan 50.000 m² aan winkelruimte is Woonboulevard Poortvliet een van de grootste woonwinkels van Zeeland. Het biedt een enorme verscheidenheid aan meubels en accessoires, met stijlen die variëren van modern en eigentijds tot klassiek en landelijk. Klanten kunnen hier alles vinden, van banken, bedden en kasten tot keukens, verlichting en vloeren.

Loods 5 – Middelburg

Loods 5 in Middelburg is een unieke woonwinkel die een grote verscheidenheid aan meubels en accessoires biedt. Met een moderne en trendy uitstraling trekt deze winkel een jonger publiek aan dat op zoek is naar frisse, inspirerende interieurideeën. Naast meubels vindt men hier ook kunst, keukenspullen, tuinmeubelen en nog veel meer.

Woonboulevard De Mortiere – Middelburg

De Mortiere in Middelburg is een uitgebreide meubelboulevard waar diverse grote merken te vinden zijn zoals Leen Bakker, Jysk, Beter Bed, en Kwantum. Het biedt een brede selectie aan woonartikelen, meubels en decoratieve items voor elk budget.

Profijt Meubel – Goes

Profijt Meubel in Goes is de plek voor de budgetbewuste koper, en biedt een grote selectie aan betaalbare, stijlvolle meubels en woonaccessoires. Met een focus op waar voor je geld zonder in te boeten op stijl, is Profijt Meubel een favoriet onder Zeeuwen die hun huis willen inrichten zonder de bank te breken.

Joosse Wonen

Deze veelzijdige woonwinkel biedt diverse collecties voor een complete woonkamerinrichting, van meubels en stoffen tot zonwering en vloerbedekking. Je kunt er terecht voor inspiratie, en onze deskundige adviseurs staan klaar om je interieurwensen te realiseren. De meubelwinkel heeft meubels van topmerken zoals Olav, Hofstede Raanhuis, Mulleman en Select Design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *